İnternet Haberleri 0 0

Netflix, Birtakım Kullanıcı Hesaplarını Otomatik Olarak Kapatacağını Duyurdu

Netflix, hesabını bir müddet kullanmayan üyelerini sisteminden sileceğini söyledi. Bunun nedeni, firmanın Netflix’i kullanmayanlardan para almak istememesi.

Netflix’e nazaran birkaç yüz bin kullanıcı, bu kritere giriyor. Bir öbür deyişle Netflix’i bir yıldır kullanmayanlar, tüm Netflix kullanıcılarının yaklaşık yüzde 0,5’ini oluşturuyor. Netflix, bir sene boyunca hizmeti kullanamayanlara (bazen rahatsız edici sıklıkta) epostalar göndermeye başlıyor ve üyeliği devam ettirmek isteyip istemediğinizi soruyor. Bu epostalara karşın hiçbir şey yapılmaması halinde, kullanıcıların üyeliği sonlandırılacak.

Bununla birlikte 10 aylık mühlet içerisinde üyeliği tekrar aktif hale getirmek mümkün olacak. Bu durumda kullanıcının profili ve izleme tercihleri korunmuş olacak. Bu noktada Netflix’in profilinizi silmekte neden biraz aceleci davrandığını merak ediyor olabilirsiniz. Bunun mümkün yanıtı, Netflix’in sizi kendi sitesine yahut pratiğine çekip, seri izlemenizi ummak.

Netflix’e kaydolup, bir sene hiçbir şey seyretmeme ihtimaliniz epey düşük olduğundan, kaygı etmenize gerek yok.

Kaynak: Chip

{admin}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir